Bavaria

Video

Het was een hele zit voor twee vrienden uit het Brabantse Vessem. 11 dagen lang zaten Hein van de Pas en Niek van Rooij (25 jaar) op het dak van dorpscafé van der Ven. Het heeft ze heel wat opgeleverd: 11.011 euro voor Stichting ALS Nederland, een wereldrecord dakzitten en… een houten kont.

Enkele weken terug, op een zonnige zondag zaten een aantal mensen op het terras te praten over het dakzitten van een dorpsgenoot, Tinus Van Heijst. Al snel bleek het plat dak boven de veranda van Café van de Ven superlocatie te zijn voor het dakzitten. Bovendien maken Covid-19 maatregelen het moeilijk om naar het buitenland op vakantie te gaan, dus waarom brengen we die niet door op het dak? Van het een kwam het ander. Allerlei wilde ideeën ontstonden. Maar de kern van het verhaal was, dat Hein van de Pas en Niek van Rooij het leuk zouden vinden om het Vessems record dak zitten van Tinus van Heijst te verbreken

Responsive

Bij elk apparaat

Hein en Niek met de cheque!

Goed gedaan mannen!

Vanuit Bavaria zijn er 0.0 samples uitgedeeld en is er een sponsorbedrag overhandigt, en daar hoort natuurlijk een korte video bij. Dit is gevraagd aan ons.

In ongeveer 30 seconden is het verhaal verteld van Hein en Niek, de Bavaria 0.0 drankjes, het van het dak afgaan en een cheque overhandigt krijgen.

Bekijk meer van ons werk

Andere projecten

Promovideo “Het Feest Der Feesten”

Grafisch ontwerp

Oktoberfeest Café 2020

Video

× Stuur nu een appje!