De Tuut van Sneek

Web Design

Luuk heeft gewerkt als leidinggevende bij een restaurant en droomde ervan om zijn eigen restaurant te beginnen. Dat is werkelijkheid geworden! In de Tuut van Sneek kun je heerlijk borrelen en dineren in een sfeervolle omgeving.

” De Tuut van Sneek is niet alleen een verhaal maar, ook een droom die uit is gekomen. Lang tafelen, genieten van mooie gerechten uit de omgeving met prachtige bieren of smaakvolle wijnen. Bij ons draait het om gezelligheid, een open sfeer waar vele mensen zich thuis mogen voelen. Ontspannen genieten met heerlijke gerechten die Vera voor u bereidt. Vera is onze Chef-Kok en zij durft spannende smaakcombinaties te maken, zoals zij zelf zegt; ‘het mag niet saai zijn.’ Dit is de manier van werken voor Vera. Elke dag komen er verse producten binnen van kleinschalige bedrijven uit de buurt. Vers, dat gaat u proeven.” 

Responsive

Bij elk apparaat

Online reserveren

Super handig!

Binnen een maand had Luuk zijn website online staan en was hij klaar voor de opening van de Tuut! 

De website van de Tuut van Sneek is een onepager. Alle informatie laadt in eenkeer en er hoeft niet doorgeklikt te worden. Er is ook een online reserveringen systeem op de website geplaatst. 

Bekijk meer van ons werk

Andere projecten

Haarpassie

Fotografie

Verhees Auto’s

Fotografie

× Stuur nu een appje!